27.07.2016 Blog

Lost Blog # 4: Kolme + 1 asiaa, jotka tehdä ennen seuraavaa artistijulkistusta

 

Klubi1


Kesä on kamalaa aikaa meille työssäkäyville. Olemme nimittäin vähemmistössä. Lomasesongin vuoksi tämänkin festivaalin artistijulkistuksia saadaan odottaa vielä hetki. Jottei vartominen kävisi sietämättömäksi, olemme laatineet helpot toimintaohjeet. Näitä noudattamalla odotus on ohitse ennen kuin ehdit sanoa ”kuuluuko narikka lipunhintaan”!

1) Käy kesäfestivaaleilla! Festivaalit ovat ihmisen parasta aikaa, sanoo vanha viidakon sananlasku. Kokeile vaikka näitä:

  • Kukkaisviikot-ilmaistapahtuma on käynnissä Tampereella vielä 30.7. saakka. Viikonloppuun mahtuu ainakin Manse-rokkia ja katuruokakärryjä.
     
  • Encorebaana-ravintolafestivaali järjestetään 2.–5.8. osana Tampereen teatterikesää. Muun muassa The Hearing ja Nicholas Kivilinna esiintyvät maksuttomilla keikoilla.

  • Harrasta maakuntamatkailua ja vieraile Mäntän Musiikkijuhlilla (3.–7.8.). Klassinen musiikki kuulostaa tavallistakin hienommalta, kun konserttipaikat ovat kuvankauniit. 

festival-gif

 

2) Palaa viime vuoden tunnelmiin Lost In Music 2015 -soittolistan avulla. Kattaus oli kova, mitkä näistä näit livenä?

listeningtomusic

 

3) Kipitä lähikirjastoosi ja lainaa (ja sitten lue) musa-aiheinen kirja. Patti Smithin omaelämäkerta Ihan kakaroita on moderni klassikko. Räpin ystäville suosittelemme esimerkiksi Palefacen toimittamaa Rappiotaidetta-nidettä, joka esittelee Suomi-räppiä sen tekijöiden kautta. Juha Itkosen Anna minun rakastaa enemmän -romaani käsittelee rock-musiikkia ja rakkautta.


Books are great

+ 1: Auta meitä – kerro, kenen pitäisi nousta lauteille lokakuussa! Joukkoistaminen, crowdsourcing, mitänäitänyo. Vinkkaa, minkä artistit haluaisit nähdä Lost In Musicissa. Jaa ideasi häsällä #lostinmusic2016. Jos neuvosi on oikein hyvä, saatat saada lippupalkinnon. Tai ainakin yhden some-peukun. 

tell me what you really want

Lost In Music julkistaa lisää ohjelmaa elokuussa. Olemme julkaisseet jo Metal Export Finland -minifestarilla esiintyvät bändit. Metal Export Finland -liput sekä perinteiset Lost In Music -festaripassit ovat myynnissä Tiketissä.  

 

EVERY BAND WANTS TO BE FOUND

Yhteistyössä / In Collaboration With:

Musiikki ja Media -logo EN 

 

tiketti-logo   Gramex-logo Nem Agency logo   Citysound    TAMK  FUN-logo     Dream Hostel & Hotel Logo Eventmore Logo Black RGB (kopio).jpg